Sisteme de garduri din oțel

Împărtășește-ți spațiul în stil frumos.

Gardul este cartea de vizită a fiecărei proprietăți. Nu numai că vă delimitează spațiul, dar este și un element arhitectural care face o impresie estetică. O formă simplă, geometrică este foarte populară în zilele noastre și tocmai astfel de soluții sunt preferate de investitori. Sistemele de garduri metalice Budmat sunt o combinație de tradiție și modernitate. Ele sunt realizate din tablă de oțel de cea mai bună calitate, ceea ce asigură garanție și siguranță timp de ani de zile.

Îndeplinește-ți visul de a avea un gard perfect

Vrei ca gardul tău să fie unic? Ieșiți în evidență! Alegeți soluții care vor încânta pe toată lumea. Design modern, culori consistente, o gamă largă de colecții - pariați pe Budmat.

Cel mai înalt nivel de protecție

Sistemele de garduri Budmat sunt fabricate din oțel de cea mai înaltă calitate - acest material vă va oferi liniște pentru mulți ani. În comparație cu gardurile din lemn, sistemele din oțel nu necesită împrospătare și întreținere constantă. Investiți în siguranță și confort!

Alegeți sistemul care se potrivește perfect

Suntem singurul producător care oferă sisteme de împrejmuire gata făcute, pe care le vom adapta la nevoile dumneavoastră. Sistemul dvs. va fi făcut pe măsură, ca un costum perfect croit pe măsură. Flexibilitate - pentru a se potrivi cu acoperișul, sistemul de jgheaburi, ramele ferestrelor și împrejurimile dumneavoastră.

Soluții moderne care se potrivesc tuturor condițiilor

Estetică excepțională, indiferent de terenul și gardul pe care îl aveți în prezent. Înlocuiți gardul vechi rapid și ușor. Optați pentru soluții moderne!

De încredere pentru milioane de investitori

Am aplicat experiența noastră de 30 de ani în producția de acoperișuri solide la segmentul de împrejmuire. Creăm sisteme moderne folosind oțel de cea mai bună calitate combinat cu tehnologie inovatoare. Schema de culori consecventă a tuturor elementelor sistemelor noastre este un element care ne diferențiază.

Sisteme de garduri din oțel Colecții

Colecția Variante - versiuni

Variante 100

Variante 150

Variante 200

Gard ...la pachet!

Suntem singurul producător de pe piață care oferă un interval finit într-un singur pachet. Un material complet și protejat corespunzător, pe care investitorul sau antreprenorul îl poate cumpăra „pe loc” la punctul dumneavoastră de vânzare. Vânzarea rapidă înseamnă profit, ceea ce vă va îmbunătăți lichiditățile financiare. Timpul înseamnă bani! Produse și soluții gata făcute pe care niciun alt producător nu le are. Avându-le în oferta dumneavoastră, vă veți evidenția față de ceilalți dealeri. Pariați pe inovație!

01 - instalare verticală

12 panouri pe compartiment

Sicuro

Colecția

Spazio

Colecția

Unico

Colecția

Unico

Colecția

02 - asamblare orizontală

8 panouri pe compartiment

Sicuro

Colecția

Spazio

Colecția

Unico

Colecția

05 - instalare verticală

16 panouri pe compartiment

Sicuro

Colecția

Forte

Colecția

Spazio

Colecția

Unico

Colecția

Accesorii