Despre noi
Compania

Fiind unul dintre cei mai mari procesatori de oțel din Europa, suntem un producător de acoperișuri din oțel, sisteme de jgheaburi, garduri și accesorii și profile din oțel.

De peste 30 de ani, le oferim clienților noștri produse valoroase pentru construirea locuințelor lor.

Durabilitate, fiabilitate și siguranță pe care vi le oferim în casa dumneavoastră.

30
de ani pe piață

116
linii de producție

380 000
tone de consum de oțel pe an

30
de țări de desfacere

Despre noi
Design

Nu avem nicio ezitare în a spune că am atins o adevărată măiestrie în domeniul acoperișurilor din oțel. Timp de peste trei decenii, în căutarea perfecțiunii și a unei estetici superioare, am depășit multe bariere tehnologice.

Acum suntem mândri să le oferim clienților produse care stabilesc tendințe și stabilesc un nou nivel de design în domeniul acoperișurilor din oțel.

Despre noi
Calitate

Calitatea este o prioritate, sacrificăm totul pentru ea, începând de la material, până la manoperă și logistică. Fiecare detaliu trebuie să fie perfecționat pentru a ne asigura că clientul primește un produs valoros, care să corespundă așteptărilor și nevoilor sale.

Durabilitatea legendară a oțelului german și scandinav de la SSAB și ArcelorMittal este pilonul celei mai înalte calități a produselor noastre.

Despre noi
Ecologic

Avem grijă să generăm cât mai puține deșeuri de producție posibil. Implementăm în mod consecvent o politică de gestionare și reutilizare maximă a deșeurilor în cadrul proceselor.

Oțelul din care sunt fabricate produsele noastre este un material 100% reciclabil, astfel încât, după durata de viață a produsului, oțelul este returnat pentru a fi reprocesat, reducând semnificativ emisiile în mediu și economisind semnificativ consumul de apă.

De asemenea, reducem la minimum utilizarea plasticului, trecând treptat la materiale reciclate sau reciclabile.