You are currently viewing VARIANTE – posibilități nelimitate!
  • Post category:Știri

Catalogul bogatei colecții de sisteme de împrejmuire Budmat este acum completat de o colecție de excepție, datorită căreia împrejurimile domeniului vor căpăta eleganță și vor fi cu siguranță ieșite din comun. VARIANTE, așa cum este denumită, pe lângă protecția solidă și separarea spațiului, oferă, mai presus de toate, posibilități largi de amenajare a împrejurimilor în funcție de necesități și gusturi.

O gamă largă de culori și dimensiuni ale elementelor individuale ale sistemului permite alegerea individuală și combinarea variantelor de împrejmuire, astfel încât să sublinieze și să completeze caracterul clădirii și să se armonizeze cu împrejurimile acesteia.

Designul simplu și elegant face ca gardurile VARIANTE să se potrivească perfect cu casele de arhitectură diversă, de la construcții clasice la cele moderne.

Cel mai important este că acum acoperișul, jgheaburile, streașina și gardul pot fi consecvente, datorită capacității unice de a compune și combina în mod liber produse pentru casă de la un singur producător. Acest lucru înseamnă soluții unice, uniformitate și consecvență, precum și o calitate garantată a culorii, texturii și oțelului pentru toate produsele.

În plus, noua colecție VARIANTE înseamnă și:

  • construcție solidă din oțel cu o calitate garantată a oțelului
  • finisaj estetic cu nituri și îmbinări invizibile
  • disponibil din stoc într-un mic „Pachet” practic și comod
  • asamblare ușoară și rapidă, fără șuruburi, cu găuri de montare gata făcute
  • comenzi individuale, personalizate posibile.

VARIANTA – UN SINGUR GARD ȘI ATÂTEA POSIBILITĂȚI.