You are currently viewing O altă confirmare importantă a calității produselor Budmat prin certificarea TÜV SÜD
  • Post category:Știri

Grija și protecția mediului înconjurător a fost întotdeauna, este și va continua să fie de o importanță capitală pentru noi. Am dovedit acest lucru de mai multe ori, iar acum, în plus, organismul german de certificare TÜV SÜD Management Service GmbH tocmai a confirmat oficial că suntem o companie care demonstrează o conștientizare ridicată a sustenabilității, gestionând în mod consecvent reciclarea și utilizarea energiei și a resurselor naturale. Acesta este exact modul în care operăm.

Am implementat și aplicăm cu succes un sistem de management de mediu în producția materialelor noastre pentru acoperișuri și, astfel, îndeplinim cerințele DIN EN ISO 14001:2015. Mai mult, investim în propriile noastre centrale solare, ceea ce va asigura că produsele noastre vor fi realizate în curând numai cu energie verde.

Oțelul de înaltă calitate este garantat să reziste timp de mulți ani, prelungind semnificativ ciclul de viață al produsului. Materialul este 100% reciclabil, astfel încât, alegând acoperișul nostru, puteți fi siguri că a fost fabricat în mod responsabil, având în vedere viitorul mediului înconjurător.