You are currently viewing Sistemul de jgheaburi pătrate din oțel Flamingo iQ – Estetică inteligentă
  • Post category:Știri

Flamingo iQ este un sistem de jgheaburi pătrate din oțel cu fixare ascunsă. Se potrivește perfect pe toate tipurile de acoperișuri. Se potrivește perfect cu modelele moderne de case, cum ar fi cele de tip hambar modern, precum și cu cele în stil clasic.

Soluția inovatoare utilizată pentru Flamingo iQ este cârligul ascuns. Elementele de fixare sunt invizibile din exterior, ceea ce face ca Flamingo iQ să concureze cu succes sistemele de jgheaburi Ascunse pe piață. Cârligul ascuns este disponibil în două variante: fixat pe Pazie și pe căpriori.

Jgheaburile nu sunt doar extrem de plăcute din punct de vedere estetic, ci și foarte rigide, ceea ce se traduce prin rezistență la deformare și asigură faptul că jgheaburile nu se ondulează, menținând întotdeauna o linie perfectă. Rezultatul este o suprafață uniformă și perfect netedă.

Ca parte a elementelor de fixare ale sistemului de jgheaburi, există un total de cinci cârlige diferite din care puteți alege, ceea ce vă permite să selectați soluția potrivită pentru a se potrivi cu specificul acoperișului dumneavoastră. Aceste soluții vor asigura o ventilație optimă sub jgheaburi.

Sistemul de jgheaburi Flamingo iQ combină perfecțiunea vizuală cu calitățile funcționale. Flamingo iQ este capabil să colecteze mai multă apă decât alte jgheaburi pătrate din oțel de pe piață din grupul său de dimensiuni. Sistemul poate gestiona până la 180 m2 de suprafață de acoperiș pe fiecare jgheab, în funcție de panta sa.

Permeabilitatea și etanșeitatea îmbunătățită a sistemului sunt influențate și de razele de curbură netezite. Forma rafinată a jgheabului previne deformarea, asigură o mai bună aderență a garniturii și îmbunătățește permeabilitatea sistemului, fără riscul ca resturi precum frunze sau crengi mici să se așeze în colțuri.

Datorită soluțiilor inovatoare bazate pe mulți ani de experiență în fabricarea sistemelor de jgheaburi din oțel, am obținut un produs fiabil și funcțional. Caracteristicile sale unice, combinate cu materia primă de cea mai bună calitate de la renumita oțelărie scandinavă SSAB, ne-au permis să oferim o garanție de până la 50 de ani pentru Flamingo iQ.