You are currently viewing Střechy Praha 09-11.02.2023
  • Post category:Știri

Unul dintre cele mai mari și mai importante evenimente de acoperișuri din Europa Centrală, Strechy Praha, va avea loc în curând. În perioada 9-11 februarie, cei mai mari producători, profesioniști și furnizori de acoperișuri din Europa se vor întâlni cu clienții lor la Praga, în Republica Cehă. De asemenea, vom fi prezenți cu gama noastră de produse – la urma urmei, știm câteva lucruri despre acoperișuri.

Acoperișuri, streașină, jgheaburi, garduri,armături pentru ferestre și uși, profile de oțel și structuri de susținere pentru instalații fotovoltaice – producem toate aceste componente de peste 30 de ani. Acoperișurile noastre modulare cuceresc inimile proprietarilor de clădiri și câștigă din ce în ce mai mult piața europeană.

Un târg este întotdeauna o oportunitate de a întâlni cei mai importanți din industrie într-un singur loc. Este, de asemenea, o oportunitate de a afla despre noile produse și tendințe pentru sezonul următor de construcții. Potrivit organizatorilor, vor fi multe de făcut – vor avea loc forumuri de discuții, ateliere de lucru, concursuri și chiar expoziții istorice.

Întâlnește-ne la Střechy Praha 9-11 februarie 2023 -PVA EXPO PRAHA Letňany.